Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • Të rritur
  • Fëmijë
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Hotel me spa ne Prishtinë

Harrojeni rutinën stresuese të përditshme dhe kënaquni me relaksin që vetem SPA mund t’ju japë.
Zhytuni në ujërat të pishinës në Swiss Diamond Hotel Prishtina, hoteli juaj me spa në Prishtinë.

Elegant dhe i rafinuar, me hapësira inovative për të berë qëndrimin tuaj ekskluziv dhe të pa harrueshëm.

 

Hotel me spa në Prishtinë

 

Në Venus Wellness Health & Spa, një spa mahnitëse në hapësirat e Swiss Diamond Hotel Prishtina, ju mund të kënaqeni dhe të rifitoni energjinë tuaj të humbur.
Masazha me gur të ngrohtë, rituale relaksuese për te rifituar balancin trupor dhe mendor, tretmane bukurie dhe shumë të tjera.

Mos prisni më gjatë, rezervoni tani kategorinë e dhomës apo suitës që më së shumti ju përshtatët dhe filloni të planifikoni pushimin tuaj duke filluar me Swiss Diamond Hotel Prishtina, hoteli juaj me spa në Prishtinë.

 

Hotel me spa në Prishtinë

 

Swiss Diamond Hotel ka edhe një qendre fitnesi, per ata që as në pushim nuk duan të heqin dorë nga aktiviteti fizik.
Ushtrimet e regullta dhe të vazhdueshme janë çelsi i një trupit të shëndetshëm.

Falë pajisjeve moderne të brendit Technogym ju mund të bëni ushtrime të ndryshme në qendër të Prishtinës.

 

Rezervoni tani dhomën apo suitën tënde ne Swiss Diamond Hotel Prishtina, hoteli juaj me spa ne Prishtinë.