Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • Të rritur
  • Fëmijë
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat Hotel & SPA - Ulaanbaatar

Hotel me restorant në Prishtinë

Për qëndrimin tuaj në qytetin e Prishtinës, destinacioni jauj i ri i pushimeve, mos hiqëni dorë nga shija e ushqimit cilësor. Eleganca dhe rafinimi karakterizojnë jo vetëm dhomat dhe suitat në Swiss Diamond Hotel, por edhe restorantin.


Filloni ta planifikoni pushimin tuaj në Prishtinë me Swiss Diamond Hotel Prishtina, hoteli juaj me restorant në Prishtinë.

 

Hotel me restorant në Prishtinë

 

Në restorantin me terasë ‘Iliria’, Lounge Bar dhe Umai Asian Restaurant, ofrohet një zgjedhje e gjërë dhe menu e pasur.

Vendndodhje eskskluzive, perfekte për qëndrimin tuaj elegant në këtë qytet të ri.
Duke provuar darkën në Swiss Diamond Hotel Prishtina, do të hasni në kuzhinën e shkëlqyer, të shtyrë nga pasioni dhe dhe gatuar me produkte tradicionale dhe cilësore.

 

Rezervoni dhomën apo suitën tuaj dhe filloni të planifikoni pushimet tuaja duke përfshirë ekpserienca unike të ngreniës të nivelit të lartë, falë Swiss Diamond Hotel Prishtina, hotel me restorant në Prishtinë.

 

Hotel me restornant në Prishtinë

 

Swiss Diamond Hotel ofron jo vetëm kuzhinë të përsosur me produkte cilësore, por edhe nje shërbim ekskluziv dhe të patëmetë, me vëmendje të veçantë ndaj nevojave dhe kërkesave të mysafirëve.

Për më tepër, ambienti është i ngrohtë dhe atmofera është aq speciale për ti bërë mysafirët t’i shijojnë vaktet e tyre edhe më shumë.

 

Rezervoni tani në Swiss Diamond Hotel Prishtina, hoteli juaj me restorant në Prishtinë.