Rezervoni qëndrimin tuaj

  • Check-In
  • Check-Out
  • Dhomat
  • të rriturit
  • fëmijët
  • Kodi i zbritjes
  • Ndryshoni/anuloni rezervimin
rezervo tani mbylle
Eksploroni
më shumë
mbylle Swiss Diamond Group Swiss Diamond Hotel - Lugano Swiss Diamond Hotel - Prishtina La Romantica - Lugano Ayan Zalaat - Ulaanbaatar

Vendi adekuat për qëndrimin tuaj në Prishtinë. Hoteli më luksoz i vendosur në zemër të Prishtinës.

Swiss Diamond Hotel Prishtina është një hotel luksoz dhe elegant me 5 yje pikërisht në qendër të qytetit të Prishtinës. Rezervoni një nga dhomat e saj të paharrueshme për qëndrimin tuaj të radhës në Kosovë.

 

Hotel me Spa ne Prishtine

Swiss Diamond Hotel Prishtina

Swiss Diamond Hotel Prishtina 9

Dhomat & Suitat

Swiss Diamond Hotel Prishtina 10

Dhoma Komfort

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 11

Dhoma e Biznesit

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 12

Dhoma Luksoze

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 13

Dhoma Premium

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 14

Suita Junior

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 15

Suita Prestigje

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 16

Suita Ekzekutive

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 17

Suita Penthouse

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 18

Premium Prestige Penthouse

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 19

Suita Presidenciale

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 20

Diamond Komfort

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 21

Diamond Biznes

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 22

Diamond Luksoze

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 23

Diamond Premium

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 24

Suita Penthouse

Eksploro

Vendi ideal për relaks, stërvitje dhe tretmane të bukurisë.

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 25
Swiss Diamond Hotel Prishtina 26

Zhytuni në ambientet tona mikëpritëse dhe te ngrohta dhe përjetoni shije dhe sherbime unike.

Eksploro
Swiss Diamond Hotel Prishtina 27

Ambient multi-funksional për çdo rast

Eksploro
Image