Çdo Javë

Offertë për 2 persons 160€

Zgjohu në dhomë Deluxe, shijo mëngjesin bufe, vazhdo relaksin në wellness

dhe përfito falas një tretman në spa për fytyrë ose trup.

Rezervoni në: 038 220 000

Ju mirëpresim!