Diamond Medical Spa

  

Pako 1

Hydro masazh kromoterapi me vajra esenciale
Masazhe ekuilibiruse kokë dhe këmbë
Manikyr

Çmimi i rregullt 75€

Oferta 60€

  

Pako 2

Phyto-fango tretman
Masazh dhe rigjenerim të fytyrës
Pedikyr

Çmimi i rregullt 90€

Oferta 70€

  

Pako 3

Pastrim me minerale dhe masazh relaksuese
Pastrim fytyre

Çmimi i rregullt 105€

Oferta 85€

  

Pako 4

Masazhe relaksuese dhe rigjeneruese
Korean beauty

Çmimi i rregullt 110€

Oferta 80€

  

Pako 5

Hydro-fango tretman
Spa pedikyr
Spa manikyr

Çmimi i rregullt 105€

Oferta 85€